A- A A+

Isolatie

 

 Ramen Jacobs -  Booischot -  IsolatiePrekader

Het prekader stopt warmteverlies rond ramen en deuren.

Ondanks de aanwezigheid van voldoende isolatie gaat in heel wat woningen nog tot 25 % van de warmte verloren via allerlei spleten en kieren. Dat kost EPB-punten en doet de energiefactuur onnodig oplopen. Daarom ontwikkelde Deceuninck het gloednieuwe prekader.

Luchtdicht (ver)bouwen

Het prekader is een afwerkingsprofiel dat een luchtdichte aansluiting garandeert tussen de muur en het kader van onze ramen en deuren. Het bestaat uit isolerend pvc-schuim en zorgt ervoor dat er geen warme lucht naar buiten of koude lucht naar binnen kan komen. Kiertjes, koudebruggen en warmtelekken rondom ramen en deuren zijn daarmee uitgesloten.

Het prekader komt dus tegemoet aan de steeds strengere eisen die de EPB-wetgeving stelt aan koudebruggen. Door luchtdicht te bouwen of verbouwen kunt u het E-peil makkelijk met 10 tot 12 punten doen zakken. Dit resulteert in een dalend energieverbruik en bijgevolg een lagere energiefactuur.

Voor meer inlichtingen kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging