A- A A+

Kleuren

Bij Deceuninck ontstaat een kleur niet toevallig. Ze wordt met zorg gekozen door specialisten die zich laten leiden door eenvoudige maar uiterst strenge criteria. Daarom lanceert Deceuninck vandaag Omniral, pvc-ramen die volledig rondom gekleurd zijn. Een unieke innovatie!

Bekijk de kleurencollectie van 2013-2014.

Kleuren

De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur.

Kies uw kleur met de kleurensimulator: ga naar de website www.deceuninck.be, laad een foto van uw (toekomstig) huis op en selecteer één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die Deceuninck aanbiedt.

 • Omniral: ontdek de eerste volledig gekleurde pvc-ramen!

De profielen worden integraal aan de vier zijden gecoat, de witblinkende pvc is dus nergens nog zichtbaar. Het Omniral-gamma bestaat uit een ruime waaier aan ral-kleuren met een satijnachtige, matte look.

 • Foiled bekleefd

De profielen worden bekleefd met een vuilafstotende UV-bestendige acryllaatfolie. De bekleving kan in kleur met houtnerfstructuur, in echte houtimitatie maar ook gladde kleurfolies en metallic-looks zijn verkrijgbaar.

 • Gekleurd in de massa

Deze profielen zijn verkrijgbaar in verkeerswit, crème wit en lichtgrijs.

Voor meer inlichtingen kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs - Booischot - Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging