Wij bieden u een waaier aan mogelijkheden om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen en te isoleren. Woningafscherming als finishing touch voor uw buitenhuisafwerking. Wij laten u hierbij de keuze uit een rijk gevuld gamma van luiken en rolluiken.

Luiken: onze luiken, zowel in hout als in PVC, staan symbool voor de personalisering van de woning dankzij de talrijke vulwijzes en kleurencombinaties. Of ze nu functioneel gebruikt worden of als sierelement, ze zorgen voor een passende afwerking in harmonie met elke bouwstijl en gekozen raamkleur.

Rolluiken: rolluiken in PVC of aluminium brengen een gevoelige isolatieverbetering met zich mee. Ze zorgen voor inbraakwering, verzekeren uw privacy en houden zonlicht buiten.

Vliegenramen- en deuren: muggen en ander ongedierte worden door op maat gemaakte horren op een veilige afstand gehouden. Het voorzetvliegenraam kan dankzij een eenvoudig kliksysteem altijd blijven staan, ook als het raam gesloten is. Vliegenramen en -deuren zijn in alle kleuren verkrijgbaar.