A- A A+

Onderhoudsrichtlijnen

Ons gamma pvc-producten vergt weinig onderhoud. Het onderhoudsadvies hieronder geldt voor de 4 structuurtypes die Deceuninck aanbiedt: in de massa gekleurd, structuurfolie in geverfde houtlook, structuurfolie in natuurlijke houtlook en Omniral thermolakken.

 • PVC-profielen weren vuil en stof. Het volstaat ze af te wassen met een zachte spons en water, waaraan u eventueel een huishoudelijk reinigingsmiddel kunt toevoegen. Om krassen op het pvc te weren raden wij aan de profielen nooit droog te reinigen.
 • Te vermijden producten: agressieve producten, schuur- en oplosmiddelen of andere aromatische verbindingen (aceton, terpentijn, white spirit …).
 • Een jaarlijks onderhoud van het beslag en de afdichtingen met een onderhoudskit is zeker aan te bevelen. Die set bestaat uit producten die speciaal zijn ontworpen voor het onderhoud van dichtingen (onderhoudsstick), beslag of moeilijk te reinigen profielen.
 • Schilder nooit uw profielen.

Voor meer inlichtingen kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs - Booischot - Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging