A- A A+

Ons bedrijf

Jacobs Ramen bvba is sinds 1963 actief in de bouwsector. Vanaf 1963 zijn wij erkend Deceuninck raamfabrikant en kregen wij de titel Preferred Partner toegekend. De volledige productie wordt in eigen atelier uitgevoerd.

In 1989 nam Herman Jacobs en zijn vrouw Ria de zaak over van vader Jos. In 1995 openden wij een volledige nieuwe toonzaal en in 2002 bouwden wij een nieuw atelier, wat onze bedrijfsruimte van 600 m² naar 1500 m² bracht.

Wij zijn gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van ramen en deuren in pvc voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dankzij verfijnde werktuigen en de ervaring van een uniek team van medewerkers kunnen wij u vakwerk leveren van de allerhoogste kwaliteit.

Een uniek team van medewerkers omdat, pensioengerechtigheid niet meegerekend, nog geen enkele werknemer onze firma vrijwillig of gedwongen heeft verlaten. Zij vormen een hecht team dat na plaatsing door de klant steeds weer opnieuw wordt overladen met complimentjes.

Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en laat u overtuigen! Alle modellen en kleuren zijn in onze showroom te bezichtigen. Voor meer inlichtingen kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

 Ramen Jacobs - Booischot - Ons bedrijf Ramen Jacobs - Booischot - Ons bedrijf


 Ramen Jacobs - Booischot - Ons bedrijf

In 2001 behaalden wij het Kiwa Certificaat voor de productie en plaatsing van pvc ramen en deuren en voor het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Kiwa oefent met een frequente regelmaat toezicht uit op de conformiteit van de productie en de plaatsing. Dit label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt nog meer zekerheid dat zowel de fabricatie als de plaatsing van de raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt. (www.kiwa.be)

 

 Ramen Jacobs - Booischot - Ons bedrijf

Sinds 1 februari 2010 is de Europese CE-markering voor ramen en deuren verplicht. Het label bevestigt dat ramen en deuren voldoen aan een aantal normen betreffende waterdichtheid, minimale luchtdoorlatendheid en windbestendigheid en dat de firma een sluitend kwaliteitscontrolesysteem hanteert. De producten van Jacobs Ramen bvba voldoen aan deze eisen en hebben dan ook het CE-keurmerk verkregen.

CE-conformiteitsverklaring - CE-informatietabel

Contact

Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs - Booischot - Contact Ramen Jacobs - Booischot - Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging