Luiken, rolluiken, vliegenramen en verluchtingen

Bij Jacobs Ramen bvba bieden we u een waaier aan mogelijkheden om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen, te isoleren en te ventileren. Wij beschouwen woningafscherming dan ook als de finishing touch voor uw buitenhuisafwerking. We staan in voor de levering en plaatsing van volgende elementen:

  • Luiken
  • Rolluiken
  • Vliegenramen en -deuren
  • Verluchtingen en screens

 

LUIKEN

 Onze luiken, zowel in hout als pvc, staan symbool voor de personalisering van de woning dankzij de talrijke vulwijzes en kleurencombinaties. Of ze nu functioneel gebruikt worden of als sierelement, luiken zorgen voor een passende afwerking in harmonie met elke bouwstijl en gekozen raamkleur.

 

ROLLUIKEN

 Rolluiken in pvc of aluminium brengen een gevoelige isolatieverbetering met zich mee. Ze zorgen voor inbraakvertraging, verzekeren uw privacy en houden zonlicht buiten. Opbouw- en voorzetrolluiken behoren ook tot ons gamma.

 

VLIEGENRAMEN- EN DEUREN

Muggen en ander ongedierte worden door op maat gemaakte horren op een veilige afstand gehouden. Het voorzetvliegenraam kan dankzij een eenvoudig kliksysteem altijd blijven staan, ook als het raam gesloten is. Vliegenramen en -deuren zijn in alle kleuren verkrijgbaar.

 

VERLUCHTIGINGEN EN SCREENS

Voor de plaatsing van verluchtingssystemen en screens werken wij samen met de firma Renson. Bij een bezoek aan onze toonzaal kunnen wij alle mogelijkheden met u bespreken. Meer informatie vindt u alvast terug op volgende websites: