A- A A+

Voordelen Zendow#neo

 

Pvc, de natuurlijke isolator

 

Wat is EPB?

EPB staat voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat. Het is een door Europa opgelegde richtlijn die de thermische isolatie, het energieverbruik en de ventilatie in een woning zo efficiënt en milieubewust mogelijk wilt regelen. Het doel is een gezonder (binnen)klimaat en, vooral, een lagere energiefactuur. brochure: epb-fiche

Zendow#neo scoort ruim onder de door de overheid vooropgestelde waarden van 2,2 W/m²k voor Vlaanderen en 2,0 W/m²K voor Brussel. Voor de maximaal toelaatbare U-waarden in Vlaanderen (nieuwbouw), zie: www.energiesparen.be en www.leefmilieubrussel.be.

Water- en winddicht

Voor een efficiënte isolatie zijn, naast het glas en het schrijnwerk, ook de dichtingen van groot belang. Zendow#neo is uitgerust met een druiptand en heeft centraal een extra nokje. Het schuin hellende vlak zorgt voor een continue, perfecte waterafvoer. Dankzij deze hoogwaardige glas- en aanslagdichtingen wordt een optimale wind- en waterdichtheid gegarandeerd.

Akoestische voordelen

Zendow#neo levert op het vlak van akoestiek schitterende resultaten. Zo voldoen de ramen aan de eisen die nu reeds rond bepaalde luchthavenzones van kracht zijn. Het innovatief ontwerp, bestaande uit een meerkamersysteem met multifunctionele dichtingen en maximaal contactoppervlak voldoet ruim aan de akoestische norm NBN SO1-400-A.

Veiligheid

Om inbrekers te ontmoedigen worden de veiligheidssluitplaten rechtstreeks in de versterking vastgeschroefd. Een extra centrale barrière verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt de sluitplaten tegen vocht door het creëren van een droge zone.

Als u onze ramen laat plaatsen uitgerust met gelaagd veiligheidsglas, veiligheidsbeslag van het merk ROTO NT en een afsluitbare kruk komt u in aanmerking voor een belastingvermindering van € 750. De inbraakwerende ramen dienen, conform de Europese norm EN 1627, te beschikken over weerstandsklasse RC 2. Voor meer info, zie: www.besafe.be.

Kleur- en krasvastheid

Deceuninck draagt als ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel. Om een optimale kleur- en krasvastheid te garanderen voert Deceuninck dagdagelijks diverse testen uit. Deceuninck Omniral behaalt telkens uitstekende resultaten.

Contact

Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging