A- A A+

Zendow#neo

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte en in de zomer van een verfrissende koelte. Dat uw interieur volledig naar uw smaak is ingericht. Dat u zich ’s avonds veilig voelt. Kortom, dat u er comfortabel in kunt leven, vandaag en morgen.

Daarom creëerde Deceuninck de Linktrusion en Omniral technologieën. Deze nieuwe technologieën garanderen u een schitterende energiescore. Zo bespaart u maximaal op energie en niet op design en comfort.

Linktrusion   Omniral

 

Zendow#neo Standaard

Ramen voldoen aan al uw verwachtingen. De fijne profielen, het subtiele design en de uitstekende isolatie zullen u ongetwijfeld weten te verleiden. Door in het kader en de vleugel het gegalvaniseerd staal te vervangen door staaldraad met hardschuim gaan de thermische prestaties nog gevoelig verbeteren. U mag dus rekenen op een optimale thermische prestatie die de EPB-normen overtreft.

Zendow standaard

 

Zendow#neo Premium

De super-isolerende ramen met een oplossing voor beglazingen tot 54 mm. U kiest voor een duurzame, elegante en onderhoudsarme oplossing met uitzonderlijke energieprestaties. De Zendow#neo Premium ramen bestaan uit 6 kamers en hebben een dikte van 82 mm. In de vleugels worden de versterkingen in gegalvaniseerd staal vervangen door continue glasvezels. Resultaat: een nog betere thermische isolatie en fijnere profielen.

Zendow premium

 

Voor meer inlichtingen kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs
Westmeerbeeksesteenweg 41
2221 Booischot (België)
Ligging
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Tel.: 015 22 23 79
Fax: 015 22 12 61
info@ramenjacobs.be
Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact Ramen Jacobs -  Booischot -  Contact

Openingsuren

ma : gesloten
di - wo - do - vr :
10 u 00 - 12 u 00 en 13 u 00 - 18 u 00
za : 10 u 00 - 12 u 00
zon en feestdagen : gesloten

Ligging