top of page

ALU RAMEN EN DEUREN IN  HEIST-OP-DEN-BERG

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN VAN DECEUNINCK

Onze alu ramen en deuren staan voor efficiëntie, gebruiksgemak, innovatie en design. Alle reeksen voldoen aan de hoogste isolatiewaarden.

DECALU KWALITEIT

De Decalu-reeks is uniek in de markt. Dankzij de know-how van Deceuninck zijn de voordelen van kunststof overgezet naar de nieuwe aluminium ramen en deuren. Zo zijn alle profielen reeds voorzien van ingerolde dichtingen. Zij ontwikkelden ook de ‘Smart Colours’ zodat kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) perfect matchen met elkaar. U kan dus perfect kiezen voor pvc ramen en een schuifraam in aluminium nemen zonder enig kleurverschil.

ALUMINIUM RAMEN & DEUREN VOOR ALLE STIJLEN

Modern en strak, pastorie en landelijk of stedelijk en eigentijds? Voor elke bouwstijl hebben wij passende aluminium ramen en deuren van Deceuninck. Zo gebruiken we voor een moderne, tijdloze uitstraling aluminium ramen en deuren met een vlakke buitenzijde. Ook een rustieke retrolook voor uw woning in landelijke stijl behoort tot de mogelijkheden. We kunnen stalen ramen imiteren voor poolhouses, eigentijdse gebouwen en lofts. De nieuwe Steel-look-reeks oogt zelfs nog slanker.

De vlakliggende deur is volledig compatibel met de Decalu ramenreeks en combineert naadloos met glas en alu-sandwichpanelen. De hefschuifraam Decalu 163 Slide is zowel voorzien van mono- als duorail, waarbij de slanke profielen een moderne uitstraling garanderen.

Alu raamprofiel - decalu88 Standaard

DECALU88 STANDAARD

Alu raamprofiel - decalu94 retro

DECALU94 RETRO

DECALU110 STEEL

DECALU110 STEEL

DECALU88 NEW STEEL

DECALU88 NEW STEEL

DECALU88 HIDDEN

DECALU88 HIDDEN

Alu raamprofiel - decalu88 doors

DECALU88 DOORS

Alu raamprofiel - decalu163 slide

DECALU163 SLIDE

ONZE REALISATIES

BEZOEK ONZE TOONZAAL

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

bottom of page