top of page

INBOUWROLLUIKEN, VOORZETROLLUIKEN, OPBOUWROLLUIKEN, SCREENS, ROLLUIKEN OF LUIKEN: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS.

ROLLUIKEN

onderlijning

Bent u op zoek naar rolluiken voor uw woning?

Wij staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Lintbediening of elektrisch, u bekomt een product dat perfect is afgestemd op uw behoeftes.

Voor onze rolluiken werken wij reeds vele jaren samen met de firma Wilms in Meerhout. Zij vereerden ons dan ook met de titel Wilms Schaduwexpert

Rolluiken - Traditionele inbouwrolluiken

Traditionele inbouwrolluiken

Deze worden geplaatst in de spouw, boven het raam of de deur. Er dient nadien een rolkast gemonteerd te worden. Nadeel: het volledig luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is een onmogelijke opdracht.

Rolluiken - Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

Wanneer er geen ruimte voorzien is tijdens het bouwen, bieden deze rolluiken een antwoord. Ze worden geplaatst voor het raam, op de gevel of tussen de dagopening. U hebt de keuze tussen afgeschuinde en ronde kasten.

Rolluiken - Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken

Deze worden altijd samen met de ramen en deuren geplaatst, zowel bij nieuwbouw als renovatie. De kast en geleiders worden afgewerkt in folie of ral-kleur zodat raam en rolluik samenvloeien tot één mooi geheel. Naargelang de ruimte voorzien is in de binnenmuur, kan de kast volledig weggewerkt of komt ze slechts gedeeltelijk in zicht.

Rolluiken - Inbouwrolluiken luchtdicht ‘ShutterX’

Inbouwrolluiken luchtdicht ‘ShutterX’

Deze kan volledig luchtdicht weggewerkt worden in de spouwmuur. In opgerolde toestand is Shutter X onzichtbaar, zowel van binnen als van buiten. Zelfs de onderlat verdwijnt in de kast.

Rolluiken - Rolvent

Rolvent

Deze opbouwrolluiken met ingebouwde ventilatie garanderen een constante luchtdoorvoer. Zelfs als het rolluik gesloten is.

Rolluiken

SCREENS/ZONWERING

onderlijning

Screens zijn lichtdoorlatend maar houden een groot deel van de zonnewarmte buiten. Voor elke bouwsituatie kunnen wij u de juiste screen aanbieden, volledig naar uw wens.
De bediening van je screen bepaalt u zelf: manueel of elektrisch.

Voor onze screens werken wij reeds vele jaren samen met de firma Wilms in Meerhout. Zij vereerden ons dan ook met de titel Wilms Schaduwexpert

Opbouwscreens, eventueel met ventilatie

Opbouwscreens, eventueel met ventilatie

Deze bieden de ideale oplossing wanneer de ramen of deuren volledig worden vervangen. De voorplaat van de kast kan volledig worden weggewerkt of kan gedeeltelijk in het zicht komen. De plaat wordt dan net als de geleiders afgewerkt in folie of ral-kleur zodat raam en screen samenvloeien tot één mooi geheel.

Screens - Voorzetscreens ZIPX85, 95 of 120

Voorzetscreens ZIPX85, 95 of 120

Wanneer er geen ruimte voorzien is tijdens het bouwen, bieden deze windvaste en in gesloten toestand insectenwerende screens een antwoord. Ze worden geplaatst voor het raam, op de gevel of tussen de dagopening. U hebt de keuze tussen een rechte, een afgeschuinde of een ronde kast.

Screens - Luchtdichte inbouwscreens ZIPXZero

Luchtdichte inbouwscreens ZIPXZero

Deze windvaste en in gesloten toestand insectenwerende screen wordt ingebouwd en is dus in opgerolde toestand zowel van binnen als van buiten onzichtbaar. ZIPXZero werd speciaal ontwikkeld voor toepassing in passief- en lage-energiewoningen.

Screens

LUIKEN

onderlijning

Onze luiken worden volledig op maat gemaakt. Met hun elegant en verfijnd design sluiten ze naadloos aan bij uw ramen en deuren.
Dankzij de talrijke vulwijzen en afwerkingsmogelijkheden bieden onze luiken zowel voor nieuwbouw als voor renovatie steeds de meest geschikte oplossing.

Luiken

BEZOEK ONZE TOONZAAL
BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

bottom of page