top of page

CONTACTEER JACOBS RAMEN IN HEIST-OP-DEN-BERG

CONTACTEER ONS

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf.
Hebt u vragen, wenst u meer inlichtingen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u ons steeds telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier bereiken.

Bedankt voor uw bericht!

Toonzaal Jacobs Ramen

Jacobs Ramen bv

Eindeke 1
2221 Booischot, Heist-op-den-Berg

BTW BE 0808.234.187
REG. 02.20.01

Atelier Jacobs Ramen
Europese CE-markering

KIWA certificatie SSK 1001 en SSK 1002: certificaat voor de productie en plaatsing van pvc ramen en deuren en voor het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Enkele malen per jaar worden onze ramen gecontroleerd en dit zowel voor de eigen productie in ons atelier als voor de plaatsing op de werf. Dit label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt nog meer zekerheid dat zowel de fabricatie als de plaatsing van de ramen en deuren steeds vakkundig gebeurt.

Sinds 1 februari 2010 is de Europese CE-markering voor ramen en deuren verplicht. Het label bevestigt dat ramen en deuren voldoen aan een aantal normen betreffende waterdichtheid, minimale luchtdoorlatendheid en windbestendigheid en dat de firma een sluitend kwaliteitscontrolesysteem hanteert. De producten van Jacobs Ramen bvba voldoen aan deze eisen en hebben dan ook het CE-keurmerk verkregen.

CE-conformiteitsverklaring - CE-informatietabel

ONZE RAMEN ZIJN OP EN TOP BELGISCH,
VAN GRONDSTOF TOT EIGEN PRODUCTIE EN PLAATSING

100% Belgisch kwaliteitsmerk - Deceuninck
Deceuninck
Saint-Gobain
Frager Fralu
Anaf
Wilms
Renson
bottom of page