top of page

MAXIMUM AAN WOONPLEZIER MET PVC RAMEN EN DEUREN VAN JACOBS. 

De slanke profielen van Deceuninck in een ruime waaier aan kleuren zijn voorzien van een optimale thermische en akoestische isolatie.

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFRAMEN IN PVC

Pvc ramen en deuren die aan hedendaagse normen, comfort en architectuur voldoen

Jacobs Ramen fabriceert en plaatst de nieuwste generatie onderhoudsvriendelijke en energiebesparende ramen en deuren. Zij combineren slank en strak met sterk en superisolerend. Maak uw keuze uit een ruime en universele kleurencollectie, voor ramen en deuren in pvc die perfect matchen met de rest van uw woning en uw smaak. 

Geniet van een maximum aan woonplezier met PVC en aluminium ramen en deuren van Jacobs. De slanke profielen van Deceuninck in een ruime waaier aan kleuren zijn voorzien van een optimale thermische en akoestische isolatie.

BEZOEK ONZE TOONZAAL

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

KIWA certificatie SSK 1001 en SSK 1002: certificaat voor de productie en plaatsing van pvc ramen en deuren en voor het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Enkele malen per jaar worden onze ramen gecontroleerd en dit zowel voor de eigen productie in ons atelier als voor de plaatsing op de werf. Dit label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt nog meer zekerheid dat zowel de fabricatie als de plaatsing van de ramen en deuren steeds vakkundig gebeurt.

STANDAARD: HOOG ISOLERENDE PVC RAMEN

Jacobs Ramen heeft een klare kijk op de toekomst met hoogisolerende pvc ramen. Met de zendow#neo standaardramen haalt u meteen superieure exemplaren in huis die aan de strenge isolatienormen voldoen. Deze standaardramen zijn voorzien van een thermische versterking, een combinatie van staaldraad en hardschuim wat de isolatiewaarde en inbraakbeveiliging gevoelig verbeterd. De hoog isolerende ramen van Deceuninck zijn bovendien weerbestendig, onderhoudsarm, uiterst duurzaam en geschikt voor elke bouwstijl, van stedelijk en eigentijds of modern en strak tot pastorie en landelijk. U bepaalt zelf het uitzicht van uw ramen binnen en buiten en de uitstraling van uw woning met een ruime keuze uit tijdloze, natuurlijke kleuren. Ook hoogisolerende pvc ramen met het authentieke karakter van hout of een metallic look zijn perfect mogelijk. Geniet van een maximum aan woonplezier en comfort.

PVC Ramen Brochure - Standaard
Standaard Hoogisolerende Pvc ramen

PREMIUM: SUPERISOLERENDE PVC RAMEN

De Zendow #neo Premium ramen van Jacobs overstijgen zelfs de normen voor lage energiewoningen: ze zijn superisolerend en worden gekenmerkt door een superieure thermische en geluidsisolatie. De strakke Premium-vleugel van Deceuninck wordt versterkt door ononderbroken structurele glasvezels. De isolerende prestaties zijn een stuk beter dan wat de EPB-prestatiegeving voorschrijft, Uw-waarden tot 0,65W/m²K zijn mogelijk. Goed voor uw energiefactuur en goed voor het milieu. Deze onderhoudsarme, duurzame en superisolerende pvc ramen hebben zeer slanke en esthetische profielen, beglazing tot 54mm dikte is mogelijk. Ook hier hebt u een uitgebreide keuze in kleuren en afwerkingen, passend bij elke bouwstijl.

PVC Ramen Brochure - Premium
Premium Superisolerende pvc ramen

PVC SCHUIFRAMEN

Met de pvc schuiframen van Deceuninck schuift een wereld van woonplezier in een handomdraai open. Dankzij het fijne profiel van de pvc schuiframen geniet u van een zee aan lichtinval en een perfect zicht op uw tuin. Bovendien kunt u door de zeer lage drempel zo binnen en buiten wandelen. De Monorail-schuifdeuren zijn uiterst kleurvast, bieden een ultieme wind- en waterdichtheid en inbraakveiligheid met een vormvaste constructie. Een ruime kleur- en designkeuze en een uitvoering op maat zorgen voor een totaalplaatje.

PVC Ramen Brochure - Schuiframen monorail
Pvc schuiframen: Vergroot uw woonplezier

AUTENTICA: PVC RAMEN MET SIERLIJSTEN

Pvc ramen met sierlijsten zijn het toonbeeld van een exclusieve en karaktervolle uitstraling. Maar deze elegante, smaakvolle ramen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze beschikken over een uitstekende isolatie, zijn energiebesparend, weerbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Pvc ramen met Autentica sierlijsten van Deceuninck komen in een pastorie- en landelijke stijl helemaal tot hun recht. Vanuit uw persoonlijke voorkeur kiest u voor Autentica Renaissance of Autentica Romantic, 2 modellen die beiden een tijdloos design hebben.

PVC Ramen Brochure - Autentica
Autentica: ramen met sierlijsten

PVC DEUREN: ZENDOW#NEO

De deur is het meest architectonische element van u woning. Zendow#neo Standaard en Zendow#neo Premium deuren zien er niet alleen prachtig uit, ze garanderen ook een uitstekende isolatie en beschermen u tegen ongewenste bezoekers. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sluitingen, de scharnieren en de tochtafsluiting.

Het uitzicht van uw deur kan u naar eigen wens personaliseren door het juiste sierpaneel in de juiste kleur te kiezen. 

Voor de deurpanelen werken wij samen met de firma Harinck en Anaf.

ANAF voordeuren
Frager Fralu - pvc voordeuren
Pvc deuren: Zendow#neo

KLEUREN

Bij Deceuninck ontstaat een kleur niet toevallig. Ze wordt met zorg gekozen door specialisten die zich laten leiden door eenvoudige maar uiterst strenge criteria. De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur.

  • Gekleurd in de massa

Deze profielen zijn verkrijgbaar in verkeerswit, crème wit en lichtgrijs.

  • Foiled bekleefd

De profielen worden bekleefd met een vuilafstotende UV-bestendige acryllaatfolie. De bekleving kan in kleur met houtnerfstructuur, in echte houtimitatie maar ook gladde kleurfolies en metallic-looks zijn verkrijgbaar.

  • Decoroc: een unieke en gepantenteerde coatingstechniek

De matsatijnen look oogt tijdloos mooi en voelt door de speciale korreltextuur prettig aan. Decoroc bezit uitermate goede eigenschappen zoals krasvastheid en de allerhoogste kleurenstabiliteit

Kleurencollectie Zendow 2019-2020
Kleuren

VIND DE KLEUR DIE BIJ U PAST!

Voortreffelijke thermische isolatie

Onze Zendow#neo Premium ramen overtreffen de eisen voor lage energiewoningen (Uw tot 0,65W/m²K). Ze zijn versterkt met glasvezel en niet met staal zoals in andere pvc ramen. In dit slanke profiel kan driedubbel glas tot 54mm U haalt duurzame topkwaliteit in huis, terwijl uw energiekosten dalen.

Akoestische voordelen

Niet alleen de kwaliteit van het glas kan de akoestische isolatie van je raam gevoelig verbeteren, ook de raamprofielen spelen een belangrijke rol. Zendow#neo levert op dit vlak schitterende resultaten. Zo voldoen de ramen aan de geluidsnormen die nu reeds rond luchthavenzones van kracht zijn.

Hou inbrekers buiten

Deceuninck ramen en deuren worden standaard inbraakwerend versterkt. Zo behouden uw volledige raam- en deurconstructies een perfecte vormvastheid, in alle mogelijke omstandigheden. Om inbrekers te ontmoedigen kan je best je raam voorzien van gelaagde beglazing, veiligheidsbeslag met weerstandsklasse RC2 en een afsluitbare kruk.

Kleurvast en weinig onderhoud

De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur, in alle weersomstandheden en zonder veel onderhoud.

ONZE REALISATIES

RECHT OP PREMIES OF OVERHEIDSSTEUN?

Er zijn heel wat premies en voordelen die in aanmerking komen voor jouw bouwproject. 

Kijk alvast naar deze websites of contacteer ons !

HOEVEEL BESPAART U MET NIEUWE PVC RAMEN?

bottom of page