top of page

MAXIMUM AAN WOONPLEZIER MET PVC RAMEN EN DEUREN VAN JACOBS. 

De slanke profielen van Deceuninck in een ruime waaier aan kleuren zijn voorzien van een optimale thermische en akoestische isolatie.

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFRAMEN IN PVC

Pvc ramen en deuren die aan hedendaagse normen, comfort en architectuur voldoen

Jacobs Ramen fabriceert en plaatst de nieuwste generatie onderhoudsvriendelijke en energiebesparende ramen en deuren. Zij combineren slank en strak met sterk en superisolerend. Maak uw keuze uit een ruime en universele kleurencollectie, voor ramen en deuren in pvc die perfect matchen met de rest van uw woning en uw smaak. 

Geniet van een maximum aan woonplezier met PVC ramen en deuren van Jacobs. De slanke profielen van Deceuninck in een ruime waaier aan kleuren zijn voorzien van een optimale thermische en akoestische isolatie.

Download de brochure

brochure_ramen.jpg

BEZOEK ONZE TOONZAAL

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

KIWA certificatie SSK 1001 en SSK 1002: certificaat voor de productie en plaatsing van pvc ramen en deuren en voor het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Enkele malen per jaar worden onze ramen gecontroleerd en dit zowel voor de eigen productie in ons atelier als voor de plaatsing op de werf. Dit label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt nog meer zekerheid dat zowel de fabricatie als de plaatsing van de ramen en deuren steeds vakkundig gebeurt.

ELEGANT INFINITY EN THERMOFIBRA PVC RAMEN
MINIMALISTISCHE PROFIELVORMGEVING, MAXIMAAL ZICHT

Jacobs Ramen heeft een klare kijk op de toekomst met Elegant pvc ramen. De Infinity-ramen voorzien uw woning van een uitstekende thermische en akoustische isolatie met behoud van de grootst mogelijke lichtinval. De raamkaders zijn voorzien van een thermische versterking, een combinatie van staaldraad en hardschuim wat de isolatiewaarde en inbraakbeveiliging gevoelig verbeterd.
De infinity-raamvleugels zijn staalversterkt, de Thermofibra vleugels zijn voorzien van structurele glasvezels en behalen een isolatiewaarde van maar liefst 0,77W/m²K.
Elegant is geschikt voor elke bouwstijl, van stedelijk en eigentijds of modern en strak tot pastorie en landelijk. U bepaalt zelf het uitzicht van uw ramen binnen en buiten en de uitstraling van uw woning met een ruime keuze uit tijdloze, natuurlijke kleuren. Ook het authentieke karakter van hout of een metallic look zijn perfect mogelijk. Geniet van een maximum aan woonplezier en comfort.

Standaard Hoogisolerende Pvc ramen

ELEGANT ABSTRACT EN ORIGIN PVC RAMEN
DE LOOK VAN ALUMINIUM OF EEN MOOI RETROCACHET

De Elegant Abstract ramen van Jacobs evenaren de look van een aluminium raam: het is een gloednieuw design waarin het opendraaiende deel van het raam volledig gelijk ligt met het raamkader Dit vlakliggend profiel dient de meest moderne bouwprojecten en won reeds meerdere malen internationale designawards.
De Elegant Origin zorgt voor een traditionele look in een modern jasje. De afgeschuinde zijde zorgt voor een mooi retrocachet. Het ruime kleurenaanbod versterken het rustieke karakter van dit raam. Ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.
Net zoals de Infinity en Thermofibra zijn de Abstract en Origin voorzien van een centrale middendichting voor een excellente wind-en waterdichtheid en verbeterde thermische isolatie.

Premium Superisolerende pvc ramen

ELEGANT PVC SCHUIFRAMEN
COMBINATIE GEBRUIKSGEMAK, INBRAAKWERENDHEID EN DESIGN

Met de pvc schuiframen van Deceuninck schuift een wereld van woonplezier in een handomdraai open. Dankzij het fijne profiel van de pvc schuiframen geniet u van een zee aan lichtinval en een perfect zicht op uw tuin. Bovendien kunt u door de zeer lage drempel zo binnen en buiten wandelen. De Monorail-schuifdeuren zijn uiterst kleurvast, bieden een ultieme wind- en waterdichtheid en inbraakveiligheid met een vormvaste constructie. Een ruime kleur- en designkeuze en een uitvoering op maat zorgen voor een totaalplaatje.

Pvc schuiframen: Vergroot uw woonplezier

AUTENTICA: PVC RAMEN MET SIERLIJSTEN

Pvc ramen met sierlijsten zijn het toonbeeld van een exclusieve en karaktervolle uitstraling. Maar deze elegante, smaakvolle ramen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze beschikken over een uitstekende isolatie, zijn energiebesparend, weerbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Pvc ramen met Autentica sierlijsten van Deceuninck komen in een pastorie- en landelijke stijl helemaal tot hun recht. Vanuit uw persoonlijke voorkeur kiest u voor Autentica Renaissance of Autentica Romantic, 2 modellen die beiden een tijdloos design hebben.

PVC Ramen Brochure - Autentica
Autentica: ramen met sierlijsten

ELEGANT PVC DEUREN
BINNENKOMEN IN STIJL

De deur is het meest architectonische element van u woning. Zendow#neo Standaard en Zendow#neo Premium deuren zien er niet alleen prachtig uit, ze garanderen ook een uitstekende isolatie en beschermen u tegen ongewenste bezoekers. Daarom besteden wij veel aandacht aan de sluitingen, de scharnieren en de tochtafsluiting.

Het uitzicht van uw deur kan u naar eigen wens personaliseren door het juiste sierpaneel in de juiste kleur te kiezen. 

Voor de deurpanelen werken wij samen met de firma Harinck en Anaf.

ANAF voordeuren
logo.png
Elegant Deur 3D-hoek
Pvc deuren: Zendow#neo

KLEUREN

Bij Deceuninck ontstaat een kleur niet toevallig. Ze wordt met zorg gekozen door specialisten die zich laten leiden door eenvoudige maar uiterst strenge criteria. De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur.

  • Gekleurd in de massa

Deze profielen zijn verkrijgbaar in verkeerswit en crème wit.

  • Foiled bekleefd

De profielen worden bekleefd met een vuilafstotende UV-bestendige acryllaatfolie. De bekleving kan in kleur met houtnerfstructuur, in echte houtimitatie maar ook gladde kleurfolies en metallic-looks zijn verkrijgbaar.

  • Decoroc: een unieke en gepantenteerde coatingstechniek

De matsatijnen look oogt tijdloos mooi en voelt door de speciale korreltextuur prettig aan. Decoroc bezit uitermate goede eigenschappen zoals krasvastheid en de allerhoogste kleurenstabiliteit

brochure_kleuren.jpg
Kleuren

WIL JE TE WETEN KOMEN WELKE STIJL BIJ U PAST!

Voortreffelijke thermische isolatie

Onze Elegant ramen overtreffen de eisen voor lage energiewoningen (Uw tot 0.77W/m²K). De kaders zijn voorzien van een ‘Forthex’ thermischeversterking, de vleugels met staal of structurele glasvezels. In dit slanke profiel kan driedubbel glas tot 69mm. Elegant is voorzien van een extra centrale middendichting die zorgt voor een excellente wind-en waterdichtheid en verbeterde thermische isolatie. U haalt duurzame topkwaliteit in huis, terwijl uw energiekosten dalen.

Akoestische voordelen

Niet alleen de kwaliteit van het glas kan de akoestische isolatie van je raam gevoelig verbeteren, ook de raamprofielen spelen een belangrijke rol. Elegant levert op dit vlak schitterende resultaten, mede dankzij de extra centrale middendichting. Zo voldoen de ramen aan de geluidsnormen die nu reeds rond luchthavenzones van kracht zijn.

Hou inbrekers buiten

Deceuninck pvc ramen en deuren worden standaard inbraakwerend versterkt. Zo behouden uw volledige raam- en deurconstructies een perfecte vormvastheid, in alle mogelijke omstandigheden. Om inbrekers te ontmoedigen kan je best je raam voorzien van gelaagde beglazing, veiligheidsbeslag met weerstandsklasse RC2 en een afsluitbare kruk.

Kleurvast en weinig onderhoud

De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur, in alle weersomstandheden en zonder veel onderhoud.

ONZE REALISATIES

RECHT OP PREMIES OF OVERHEIDSSTEUN?

Er zijn heel wat premies en voordelen die in aanmerking komen voor jouw bouwproject. 

Kijk alvast naar deze website of contacteer ons !

HOEVEEL BESPAART U MET NIEUWE PVC RAMEN?

bottom of page